Bejegyzés írása   |   Összes bejegyzés: 170   |   Oldal 0-20

Előző 20 - Következő 20

Írta: Harmatiné Futó Katalin

Dátum: 2017-02-24 22:52:40

Kedves Gémeskút étterem csapata!
Amikor először ebédeltem a családommal Önöknél a kisfiam kiöntötte a narancslevét. Azt hittem ott helyben elsüllyedek míg segítségünkre sietett egy nagyon kedves pincér aki azonkívül,hogy azonnal újra terített ,nem éreztette milyen "jó nevelt" a gyermekünk egy frappáns mondattal feloldotta a vérbe fagyasztott hangulatom: Kedves anyuka engedje ,hogy a gyermek rendeljen. Ott és akkor eldöntöttem ha étterem akkor a Gémeskút étterem! Minden családi rendezvényt azóta is ott tartok. Mivel számomra nagyon fontos a megbízhatóság és a minőség így a partnertalálkozóim helyszíne is lett most már évek óta.Legyen szó akár szűk családi vagy nagy létszámú találkozókról mindig azt kapjuk amit várunk:finom ételek,gyors és udvarias kiszolgálás.Nem okoz gondot ha a gyermekeimnek (azóta már kettő van) fél adag levest kértem bár megtanulva a leckét az italválasztást rájuk bízom. Biztosan és tapasztalatból mondom (mivel több étteremben megfordultam ),hogy ha jól akarom magam érezni és számomra fontos emberrel találkozom csak Önökhöz megyek!Köszönöm mindenkinek akik azért dolgoznak,hogy mi vendégek kicsit különlegesnek érezzük magunkat!

Írta: Nagy Roland

Dátum: 2017-02-23 12:00:30

Kedves "Csalódott Vendég".
Az lenne a kérésem ha ilyen van itt a helyszínen tessék jelezni .Azonnal tudjuk orvosolni a dolgot amennyiben hibáztunk. De ha felveszi a kapcsolatot velem minden további nélkül megtérettem önnek .
Baráti Üdvözlettel
Nagy Roland
+36209737035
Vagy írjon privátban .
Üdv

Írta: Posztósnè Bogyó Erika

Dátum: 2017-02-18 03:48:43

....Sok ève jártunk önökhöz a fèrjemmel èvfordulónkat ünnepelni mindig megvoltunk elègedve a kajával is meg a kiszolgálassal is ..álltalában mindig ugyanaz a dolgozók voltak akik nagyon kedvesek volta...de sajnos múlt hètvègen csalódnunk kellet az ètteremben...idèn már hárman mentünk a kèt èves kisfiammal...foglalt asztalunk volt...odaèrkezèsünk után megkèrdeztem az egyik règi kedves pincèrt hogy van-e pelenkázójuk...közölte nincsen de bemehetek egy előkèszitő helysègbe majd útána jó hangosan mondta kollègájának hogy idèzem"milyen èrdekes a gyerekekkel ideèrnek ès mindig itt kell pellenkát cserèlni"nagyon ellcsodálkoztam ezen a mondaton...kb minden második család gyeremekkel èrkezett...de enne ellenère leültünk ebèdelni.....másik pincèr vette fel a rendelèsünket...kèrdeztem van e gyerek menü mondta hogy nincsen...de a levesemböl tudok neki adni...kihozták a levesemet de gyermekemnek nem hoztak tányèrt...utána mi kèrtünk a pultos hölgytöl főètelnek petrezselymes krumplit kèrtem ami inkább petrezselmes krumplipürè volt....hát sajnos enyi negatív esemènyel távoztunk...nagyon sajnálom hogy megint csalódnunk kellett egy ètterembe...

Írta: csalódott vendég

Dátum: 2017-02-16 17:29:06

A minap ebédeltünk önöknél, és a számla végösszege 7100Ft környéke volt. Kártyával szerettem volna fizetni 8000Ft-ot, és ma csalódva kell látnom, hogy 8500Ft-ot húztak le a kártyámról. Mindez azért szomorított el, mert korábban több ismerősömnek is ajánlottam az éttermet, DE ezek után ezt nem fogom megtenni, illetve, ha a véleményemet kérdezik, ezt a sajnálatos dolgot meg fogom említeni.

Írta: Káldosi Lajosné

Dátum: 2016-12-25 11:29:45

Édesapám Születésnapját ünnepeltük önöknél 2016.12.23. népes családi körben.A foglalás az ételek minősége mennyisége és a kiszolgálás fantasztikusan jó volt,látszik hogy igazi profi a csapatuk.Ha lehetőségünk lesz úgy a jövőben is megyünk és tiszta szívből ajánljuk mindenkinek. Még egyszer köszönöm a felejthetetlen délutánt!

Írta: Jerasz Joszip-Joker együttes

Dátum: 2016-09-26 15:44:51

Ezúton szeretném jómagam és a kollégáim nevében megköszönni a Gémeskút étterem teljes csapatának a profi kiszolgálást és az emberséges hozzáállást ,amit szerény kis zenekarommal tapasztaltunk!Bár mindenhol ilyen korrektek lennének a zenészekkel!!!
A vacsora nagyon finom és bőséges volt,a felszolgálók gyorsak és kedvesek!Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a családias hangulatú vendéglőt!Ezúton is Üdv mindenkinek!

Joker együttes!

U.I: Az ajándék borocska nagyon-nagyon finom volt!

Írta: Klement Istvánné

Dátum: 2016-06-05 00:00:17

Kedves Roland!

A munkatársaim és az egri Orthopédia osztály dolgozóinak nevében is szeretném megköszönni Önnek és valamennyi kedves munkatársának azt a szívélyes fogadtatást, profi és gyors kiszolgálást és kedvességet, amiben valamennyien részesülhettünk a mai napon. Immáron harmadik éve vagyunk önöknél visszajáró vendégek, és minden alkalommal csak pozitívumokat tudunk mondani. Az étel bőséges és finom, és mindenki készséges és végtelenül kedves. Szuper csapata van, és még egyszer szeretnénk megköszönni valamennyiük munkáját. :)

Üdvüzlettel: Klement Istvánné

Írta: Nagy Roland

Dátum: 2016-05-31 17:38:56

Kedves Ferenc Áttekintettem asztalfoglalásunkat rendszerünk nem kapott emailt . Mindenképp visszajeleztünk volna . Ha megkapjuk.Ezuton elnézésüket kérem . Kérem ha ilyen van mindenképpen engem keressen .
üdv
Nagy Roland

Írta: Kuglits Ferenc

Dátum: 2016-05-31 09:56:01

2016.05.28 19 óra 15-re foglaltunk asztalt.....Ám amikor megjelentünk a pincér meglepődve hallgatta hogy nekünk van foglalt asztalunk.Kettő lakodalom volt egyszerre azt mondta hogy a szakácsok azt csinálják nem tudok rendelni. Az asztalfoglalásunk elutasításáról a mai napig nem kaptam emailt..vagy bármi értesítést...Ígyhát a házassági évfordulós vacsoránkat máshol kellett elfogyasztanunk.
Nagyon kellemetlenül éreztem magam mivel meglepetésnek szántam a páromnak.!!Meglepetés volt, vacsora nem...
Üdvözlettel: Kuglits Ferenc

Írta:

Dátum: 2016-05-23 16:20:35

Írta: Nagy Roland

Dátum: 2016-04-22 22:54:37

Kedves Klaudia & Zoltán
Elnézést hogy csak most válaszolom meg levelüket, de mai napon olvastam. Engedjék, meg hogy bemutatkozzam, Nagy Roland vagyok az étterem vezetője. Én úgy szeretem tisztázni a dolgokat, ha mindkét felet megalgatjuk, és abból levonjuk a konzekvenciát. Igen találkoztam a foglalásukkal, ami rögzítve lett Április 6 (Szerdai) napra mivel a foglalást telefonon ejtették meg telefonszám email cím nem lett rögzítve. Így van furcsállottam, hogy kollegáink Szerdai napra rögzítettek ilyen kérést. Mivel telefonszámunk nem volt nem tudtuk értesíteni önöket. Furcsállottam mivel vendégeink is tudják ebben az időszakban éttermünk csak és kizárólagosan Péntek – Szombat – Vasárnap tart nyitva ezt honlapunkon is látható. Bíztunk kollegáinkkal abban, hogy egyeztetés céljából még felkeresik éttermünket és tájékoztatni tudjuk önöket nyitva tartásunkról. Tájékoztattuk volna önöket, hogy nem tudjuk vállalni foglalásukat tatarozás és felújítási munkálatok miatt. Mivel nem tájékoztattak minket hol tartják a szertartás, mert az alapján meg tudtuk volna önöket találni . Az esküvői konvoj számunkra is meglepő mivel legjobb tudomásom szerint 6 azaz hat fő részére volt a foglalás. Ezúton elnézést kérek önöktől, mivel önök úgy gondolják, csalódtak bennünk én úgy gondolom mi is és önök is hibáztak! Kedves Klaudia & Zoltán az akkori teljes násznéppel, azaz 6 fővel meghívnám önöket éttermünkbe és egy all inclusive vacsorára vagy ebédre. Kérem önöket egyeztetés céljából honlapunkon található email címen jelentkezzenek be névvel elérhetőséggel, hogy időpontot tudjuk egyeztetni. Maradok Tisztelettel, Köszönettel Nagy Roland

Írta: Demeter Zoltán és Demeterné Szűcs Klaudia

Dátum: 2016-04-09 19:42:10

Április 6-ára foglaltam asztalt telefonon kettő héttel korábban. Esküvő után vacsoráztunk volna az étterembe, foglaláskor külön jeleztem, hogy milyen alkalomból szeretnénk az étterembe vacsorázni, továbbá, hogy szükség lesz alkoholmentes pezsgőre is, mivel többen vezetnek majd.
Eljött a nagy nap és befordult az esküvői konvoj az étteremhez ami zárva volt. A kertész szólt "Piroskának" -aki közölte, hogy felújítás miatt zárva az étterem.
Kérdésemre, hogy miért nem szóltak erről, vagy miért nem hívtak fel foglalás után, hogy zárva lesznek nem tudott mit mondani.

NEGATÍV, INKORREKT ez a hozzáállás.

Székesfehérváron a Bika csárdában vacsoráztunk, ahol mindennel nagyon elégedettek voltunk. Ezúton is köszönjük nekik.

Írta: Gubacsi család

Dátum: 2016-02-20 20:11:06

Fúnk diplomáját ünnepeltük az Étteremben - ahol eddig nem jártunk - köszönetet szeretnénk mondani az étel minőségéért, mennyiségéért, valamint a pincérek kedvességéért:):)

köszönjük szépen, és szép estét kívánunk!

Üdvözlettel

Írta: Gémeskút Étterem

Dátum: 2015-12-13 17:54:22

Kedves László .
Először is nagyon köszönöm kollégáink nevében is a dicséretet.
Kiszállításunk nincs egyenlőre.
Személyes átvételnek semmi akadálya.
A rendelés leadást egy új telefonszámon fogják tudni leadni hamarosan.
üdv
Nagy Roland

Írta: Szabó László

Dátum: 2015-12-12 12:31:34

Egy igazi összeszokott profi csapat, kellemes légkör, udvarias és gyors kiszolgálás.
Finom és bőséges nagy adag ételeket adnak, nem sajnálják a vendégtől a kaját, nem
lehúzósak, az árak pedig elfogadhatóak. Szerintem ez a hírnevük titka.

Példát vehetne róluk a többi Velencei-tó környéki csak a maximális profitra
koncentráló silány étterem.

A honlapról egyvalamit hiányolok: nincs feltüntetve, hogy van-e esetleg kiszállítás
vagy rendelési lehetőség elvitelre személyes átvétellel, és ha igen mi a módja.

Írta: Zsuzsanna

Dátum: 2015-11-21 13:48:08

Tisztelt Nagy Roland!

Kérem szíves tájékoztatását hogy idén szerveznek-e szilveszteri rendezvényt, és ha igen mikortól várható az aktualitások között.

Köszönettel: Zsuzsi

Írta: Nagy Roland

Dátum: 2015-10-02 23:22:47

Kedves Éva
Okvetlenül szóljon rám a következő alkalommal bepótlom hiányosságom.
Üdv
Roland

Írta: Bognàr Éva

Dátum: 2015-09-27 17:03:03

Kedves Roland, sajnàlattal vettük észre itthon , hogy a mai megrendelt 4 személyes tàlunkról hiànyzott a szezànmagos csirkemell 😕.De ettől függetlenül isteni finom volt minden .Köszönjük szépen.

Írta: Zsolnai András és Zsolnai-Molnár Anikó

Dátum: 2015-08-09 20:25:59

Kedves Nagy Roland, Andrea és a teljes Személyzet!
Nagyon hálásak vagyunk a rengeteg segítségért, ételekért, italokért, díszítésért amelyek nagyszerűbbé tették az esküvőnket augusztus 7-én. Mind a mi nevünkben és a teljes 59 fős vendégség nevében csak azt tudjuk elmondani, hogy minden csodálatos volt. A húslevest mindenki csak pozitív jelzőkkel tudta jellemezni ahogyan a bőséges sültes tálakat is.
Nagyon köszönjük Nektek a nagyszerű munkátokat és a sok segítséget!

A szervezés előtt nekünk azt mondták, hogy becsületes vendéglátós nem létezik. Nyilván azért, mert veletek nem volt szerencséjük találkozni.

Ha újra kellene esküdnünk akkor KIZÁRÓLAG nálatok tartanánk a lagzit!

Üdvüzlettel:
Zsolnai András és Zsolnai-Molnár Anikó

Írta: Zsolt (Budapest)

Dátum: 2015-06-22 10:26:17

Eszméletlen gyors kiszolgálás minden téren (rendelésfelvétel, étel elkészítése és szervírozása, fizetés), ami nagyon finom, jól elkészített ételekkel és szinte kétszemélyes adagokkal párosult. Egy kirándulást követően az energia pótlása - ezen a festői környezetben fekvő helyen - teljes mértékben megoldott. A felszolgálók kedvesek, figyelmesek. Ha gourmet vagy és precízen elkészített falatkákat szeretnél különleges ízvilággal, ne ide menj, mert csalódás lesz, de minden egyéb esetben szívből ajánlom! Köszönöm a vendéglátást, mindenképpen visszatérünk!

2017. 09. Gémeskút étterem | sukoro.hu | honlapkészítés